ZAPOSLENICI u luci
Jedan od najznačajnijih resursa tvrtke svakako su njeni zaposlenici. Od samog početka pa sve do danas, zaposlenici su neizostavni dio ove velike uspješne poslovne priče.
U

gled i uspjeh luke zapravo je ugled i uspjeh njezinih zaposlenika i upravo iz tog razloga trudimo se omogućiti im najbolje radne uvjete kako bi nastavili raditi sa zadovoljstvom i visokom učinkovitošću. Zaposlenici iznova pokazuju i dokazuju svoju stručnost u obavljanju brojnih lučkih poslova te predstavljaju najsnažniju kariku poslovanja Luke.

I

novativnošću Uprave i brojnim ulaganjima tvrtka bilježi napredak, što se može vidjeti i na uspješnoj poslovnoj politici koja se odražava na cijelu zajednicu. Luka se razvila se u uspješnu poslovnu priču s kredibilitetom pred svojim zaposlenicima, poslovnim partnerima, kooperantima i lokalnom  zajednicom.

ZAŠTITA NA RADU

Luka Ploče d.d. izradila je prvu procjenu opasnosti na radnim mjestima u Hrvatskoj, a radnici Službe prvi su položili stručne ispite iz zaštite na radu na području Dubrovačko-neretvanske županije.

edukacija

Poslovanje društva temelji se na kvalitetnim i kvalificiranim zaposlenicima.

U

tom pogledu ulaganje u ljudske resurse predstavlja jedan od ključnih elemenata strategije razvoja društva.  Tvrtka je prepoznala važnost obrazovanja, usavršavanja kadrova i motivacije zaposlenika čime se postiže unaprjeđenje ukupnih znanja, a samim time učinkovitost i konkurentnost društva u cjelini.

K

roz odgovorno upravljanje ljudskim resursima, planiranjem broja i strukture zaposlenih, tvrtka je postigla fleksibilnost i uspostavila čvrstu infrastrukturu za poslovne procese i rješenja kojima će se uspješno prilagoditi i nositi sa svima zahtjevima tržišta u budućnosti.