PREDMET: Ulazak u Luku Ploče
1

Danom 18.03.2020. na snagu stupaju nova pravila ponašanja svih osoba koje ulaze u područje Luke Ploče, a koji nisu zaposlenici luke.

Agenti, špediteri, predstavnici tereta, kupci, predstavnici kontrolnih kuća, vanjski suradnici i svi ostali gosti koji ulaze u manipulativne prostore Luke Ploče moraju se javiti nadležnim osobama iz Luke Ploče, te nositi zaštitnu opremu u obliku zaštitne kacige i reflektirajućeg prsluka. Ukoliko nemaju navedenu opremu, mogu je preuzeti u zgradi Operativno –  tehničkog sektora uz prethodnu najavu o ulasku. Nadležni djelatnici Luke Ploče su Tina Krstičević i Veselko Erceg, a isti će procijeniti da li je potrebna pratnja te je osigurati u slučaju potrebe.

KONTAKT:

Tina Krstičević:  099 650 70 61

Veselko Erceg:  099 650 70 56

Vozači kamiona moraju se kretati samo u svrhu utovara ili istovara tereta iz kamiona, pridržavajući se prometnih propisa. Prilikom izlaska iz kamiona, moraju imati reflektirajući prsluk.

Zbog trenutne pandemije Corona virusa svi posjetitelji Luke Ploče moraju nositi zaštitnu masku za lice i jednokratne rukavice.

Osobe koje se ne budu pridržavale navedenih pravila bit će udaljen sa prostora Luke Ploče.

PREDSJEDNIK UPRAVE

Hrvoje Livaja, dipl.oec.